Vi taler om følelser og skaber forståelse.

Jeg hedder Pernille og har mit lille niche forlag Børns behov. Jeg har en børnebogsserie på seks bøger om forskellige emner, der er vigtige at tale med sine børn. Bøgerne læses sammen med voksne og derved skabe en dialog - barn og forældre imellem.

Herudover har jeg bogen Min ven med autisme, som er både til børn, teenageren og voksne. Det er en rigtig vigtig bogudgivelse for mig og ligger vores hjerter nært herhjemme og er ikke bare hvilken som helst bog. Vores ældste søn har autisme, og vi har i perioder desværre mødt manglende forståelse. Derfor havde vi brug for en bog, så dem der havde svært ved at forstå det, kunne hjælpes lidt på vej.


Der kommer heldigvis mere og mere fokus på autisme, som hvert år udfordrer tusinder af børn og deres familier. Mange familier har desværre udfordringer med at få anerkendelse og forståelse for deres situation. Fra familien, fra skolen og andre offentlige instanser. Børnene vil få lettere ved at navigere rundt i verden, hvis menneskene i deres liv tager sig tid til at forstå dem bedre. Familierne kæmper i forvejen en kamp og har derfor brug for forståelse og anerkendelse fra omverdenen.

Det kan bogen Min ven med autisme hjælpe med, da den inspirerer til medfølelse, forståelse og accept..

PERNILLE AAGAARD

Telefon: 30233917