Vi taler om følelser og skaber forståelse.

Børns behov er mit lille hjerte projekt, som jeg brænder for. Bøgerne er nøje udvalgt, da jeg tror på, at en stærk følelsesmæssig intelligens er nøglen til børns trivsel og succes. Med bøgerne kan vi få talt om de udfordringer og spørgsmål, som opstår i et barns hverdag!

BIG HUG SERIEN

Vores børnebogsserie er skræddersyet til børn af Shona Innes, der er psykolog med mange års erfaring med at hjælpe børn.

Bøgerne hjælper børn med at forstå og håndtere deres følelser på en enkel og pædagogisk måde, hvilket gør bøgerne attraktive for alle små familier og pædagoger - i både børnehaven og indskolingen.


MIN VEN MED AUTISME

Bogen Min ven med autisme, er til både børn, teenagere og voksne, og er en vigtig bogudgivelse for mig, som ligger mit hjerte nært. Bogen blev udvalgt, fordi vores søn har autisme, og vi stødte selv på manglende forståelse for autismen. Derfor havde vi brug for en bog, så dem der havde svært ved at forstå og acceptere autisme, kunne hjælpes lidt kærligt på vej. Det har Min ven med autisme virkelig gjort.


Bogen bliver brugt til søskende og bedsteforældre, i klasse sammenhænge. Til støttepersoner, klasselærere og pædagoger, PPR samt kommuner. Så kan vi alle være med til at skabe en mere inkluderende hverdag.

PERNILLE AAGAARD

Telefon: 30233917